Welkom!

Ik zal mijzelf even kort voorstellen. Mijn naam is Iris de Bruijn, 33 jaar. Ik heb jarenlang in de horeca gewerkt tot ik uiteindelijk mijn passie ben gaan volgen. Na veel ervaring opgedaan te hebben bij andere rijscholen, heb ik nu besloten om voor mijzelf te beginnen. Ik vind het super leuk om anderen te leren autorijden, om de groei te zien van iets niet nog kunnen naar het zelfstandig kunnen. Bij het behalen van je rijbewijs krijg je een stuk vrijheid erbij en dit gun ik iedereen!
Mijn doel is dan ook om iedereen met plezier en zelfvertrouwen de weg op te kunnen laten gaan. 

Mijn persoonlijke ervaringen  hebben mij geleerd dat uitdagingen kansen bieden om te groeien. Daarom wil ik mijn leerlingen niet alleen leren autorijden, maar hen ook leren omgaan met hun eigen angsten en beperkingen. Het is mijn doel om hen te inspireren en aan te moedigen om het beste uit zichzelf te halen.

Ik kijk er naar uit om mijn passie te mogen delen met jullie en om iedereen  te helpen om veilig, vlot en zelfverzekerd de wegop de gaan.

Dus als je op zoek bent naar een rij-instructrice die niet alleen lesgeeft, maar ook motiveert en inspireert, dan sta ik voor je klaar!

Hopelijk tot snel!

Iris

Scroll naar boven